Tin tức và Bài viết

TÂM THƯ GỬI THẦY HÁN QUANG DỰ
Hải Dương, ngày 05 tháng 6 năm 2018
Thầy kính yêu!
Thầy có nhớ khi em tìm đến thầy, em nói những gì không ạ?
Khi tìm…

LAN NGUYỄN- CÔ GÁI KHÔNG CHO PHÉP BẢN THÂN BỎ CUỘC

TÂM THƯ GỬI THẦY HÁN QUANG DỰ

36432325_2200469916862777_8723073145042370560_nHải Dương, ngày 05 tháng 6 năm 2018

Thầy kính yêu!

Thầy có nhớ khi em tìm đến thầy, em nói những gì không ạ?

Khi tìm đến thầy em đang trong tình trạng khủng hoảng, cả về tinh thần, cả về công việc kinh doanh online.

Em bắt đầu tập tành bán hàng online từ năm 2013, lúc đầu là em ôm hàng quần áo, vốn lên đến gần 20 triệu. Lúc đó còn trẻ, nhiệt huyết trong em cao lắm, nhưng em lại không có chút kiến thức hay kinh nghiệm gì về bán hàng. Chỉ đơn giản em thấy người ta bán và em cũng muốn mình thử sức, muốn bản thân mình có cơ hội thay đổi. Và con đường thành công không hề bằng phẳng như em nghĩ. Em ôm gần như tất cả các loại trong khi đó nhu cầu của khách thì chỉ tập trung vào một số mẫu hót theo năm. Vậy là em chính thức “ế”, ngày đó mới bán, em ngại đăng bài, ngại hơn nữa là đăng bài thanh lý, em nhờ bạn bè có ai thì giới thiệu giúp để em thanh lý. Các buổi trưa đi làm về chẳng kịp ăn, lại mau vội mang theo bọc lớn bọc bé đến các trường mầm non. Rồi em mang đi cả những quán bán quần áo nhờ họ lấy giúp mình cái gì đó với mức giá LỖ CHỎNG LỖ TRƠ. Đúng là Hàng Thanh Lý, dù mình đã lấy giá lỗ vốn nhưng họ vẫn trả giá thấp mà mình cũng không ngờ. Chỉ có 2 cách, một là bán, hai là mang về, e đồng ý và sau đó trên đường về là những lần khóc tức tưởi, ấm ức vì cảm giác mình như là dư thừa, là không có giá trị, xen lẫn là ngại ngùng và xấu hổ. Vì mình là công chức nhà nước mà lại phải đi năn nỉ nhờ người ta mua hộ như thế….

Thanh lý 2 năm cũng không hết hàng, và hậu quả là vẫn còn một đống đồ vẫn để nhà ông ngoại.

Sau đó em chuyển sang bán sản phẩm an toàn hơn là đồ handmade, do tự tay mình làm, ai đặt đến đâu mình làm đến đó, khá là an toàn, nhưng mức thu nhập thì lẹt đẹt tháng chỉ vài trăm nghìn, mà thời gian và công sức mình bỏ ra thì quá lớn. Hơn nữa chỉ toàn người quen mua chứ không bán được cho người lạ. Em lại loay hoay đi tìm kiếm sản phẩm để bán, cứ thấy ai bán sản phẩm gì được là mình hỏi làm sỉ, cộng tác viên. Cứ như vậy, thu nhập thì lẹt đẹt, không có sự đột phá và rất mông lung, không biết làm gì, làm như thế nào, chỉ biết NHÌN THÀNH CÔNG CỦA NGƯỜI KHÁC MÀ NGƯỠNG MỘ HỌ.

Thấm thoắt cũng 5 năm, rất nhiều lần em định bỏ cuộc, nhưng câu nói “Khi bạn muốn bỏ cuộc, hãy nghĩ đến lý do khiến bạn bắt đầu”, rồi thì “Người thành công nhiều nhất là người thất bại nhiều nhất”, luôn văng vẳng trong tâm trí em. Em vốn là 1 đứa rất chăm chỉ và quyết tâm. Em không bao giờ cho phép mình bỏ cuộc giữa chừng. Và em luôn tâm niệm rằng Cứ làm đi, KHÔNG THÀNH CÔNG THÌ CŨNG THÀNH NHÂN. Mỗi ngày luôn tự nhủ mình cố thêm một tí để nâng ngưỡng của bản thân lên. Nhưng khi gặp thầy em mới biết câu nói “Sự lựa chọn quan trọng hơn sự chăm chỉ” là rất đúng đắn.

Và cơ duyên đã đưa em đến với sản phẩm cốc nguyệt san Lincup, đó là sau khi em sinh con được 1 tháng, mày mò tìm hiểu, dùng thử và em có một quyết định táo bạo với em lúc đó. Đó là Quyết định làm lớn. Với số vốn đi vay hoàn toàn lúc đó là 50 triệu. Trong khi trước đó vốn buôn bán của em chỉ vỏn vẹn vài triệu.

Khi quyết định kinh doanh sản phẩm cốc nguyệt san Lincup chồng em cản, nói em sao nhập nhiều thế. Chưa biết có bán được hay không, sản phẩm thì mới liệu người ta có chấp nhận hay không mà lại liều nhập hẳn 100 cốc.

Vào cái thời điểm đó, có khi em là đứa nhập 1 lần nhiều cốc nhất công ty. Vì mọi người khi đó chỉ nhập 5-10-20-50 cốc 1 lần là nhiều.

Lúc đó em có niềm tin mãnh liệt ở sản phẩm lắm vì bản thân em đã trải nghiệm và thấy nó vô cùng tuyệt vời. Là một sản phẩm cách mạng giải phóng chị em khỏi nỗi no mang tên Đèn Đỏ. Em nói với chồng cứ yên tâm, cùng lắm không tuyển được đại lý em bán mấy năm là hết, vì sản phẩm này vô cùng tiềm năng, đối tượng khách hàng rộng, lại mới và có vô cùng nhiều những ưu điểm. Hơn nữa để được thoải mái không sợ hết hạn như những sản phẩm khác.

Và đúng là “Cái gì có trong đầu, thì sẽ có trong tay”, ngay trong tháng đầu tiên em hết bay 500 cốc. Và em quyết định đăng ký là Tổng đại lý tại Hải Dương. Và cứ như vậy, hệ thống của em phát triển nhanh chóng, doanh số trung bình 500 cốc/tháng. Vào thời điểm đó, trong công ty, hệ thống của em là nhóm có doanh số cao nhất công ty. Lúc đó em được rất nhiều đại lý khác ngưỡng mộ và muốn em chia sẻ kinh nghiệm. Nhưng thực sự em không biết chia sẻ gì, em cho rằng đó là sự may mắn với em. Vì lúc đó em làm hoàn toàn theo bản năng. Và điều gì đến cũng sẽ đến. Chính vì cái bản năng nên doanh số của em tụt dần, đội nhóm thì chững lại, thậm chí là đi xuống, có tháng không nổi 200 cốc.

Trong lúc em đang loay hoay không biết làm gì để cứu vãn lại đội nhóm, thì em gặp thầy. Và em quyết định trở thành học viên đặc biệt của thầy sau một đêm trằn trọc không ngủ được.

Em nhắn tin cho thầy, em hỏi thầy rất nhiều, lúc đó từ suy nghĩ, đến lời nói của em đều rất tiêu cực. Em hỏi thầy có biết có người nào khuyết tật mà thành công không?

Thầy nói thầy sẽ kết nối những người có như thế giúp em. Và em cứ chờ đợi thầy kết nối. Rồi thầy nói, điểm yếu không thay đổi được thì hãy biến nó thành thế mạnh của riêng mình. Thầy nói, em đừng tập trung vào điểm yếu của mình mà hãy tập trung vào giá trị của bản thân em mang lại cho người khác như thế nào.

Và kết quả là sau 1tháng học thầy, đội nhóm của em đã tăng vọt về doanh số, từ mức 200 cốc lên đến 1000, 1500, thậm chí là 2000 cốc/tháng. Có thể nói là doanh số tăng gấp 10 lần sau 3 tháng. Và em đã đạt mốc thu nhập 50 triệu/tháng từ kinh doanh online, số tiền đạt được gấp 10 lần mục tiêu lúc em bắt đầu kinh doanh online.

lannguyen

 

Trước đây em là một người vô cùng tự ti và nhút nhát. Em luôn than thân trách phận, trách sao cuộc đời bất công lấy đi của em quá nhiều thứ như thế. Không cho em được một hình hài hoàn chỉnh, không cho em một gia đình hạnh phúc, không cho em một cuộc sống ấm no. Bề ngoài em luôn cố tỏ ra bình thường nhưng thẳm sâu bên trong em luôn đầy sóng gió, em thấy cuộc đời bế tắc, em không có niềm tin ở hạnh phúc gia đình, không có niềm tin ở cuộc sống, đó cũng chính là lý do vì sao em lập gia đình muộn. Em luôn gồng mình lên để làm tất cả, làm tất cả để lo cho gia đình, lo cho bố, lo cho chị, lo cho em. Em thương gia đình, thương những người thân của em, nhiều lúc em ước mình có thể gánh hết bất hạnh cho người thân, để mình mình chịu bất hạnh thôi, để những người thân yêu của em có được cuộc sống ấm no, hạnh phúc. Em thấy mình quá bé nhỏ, mình em không thể gánh hết khó khăn của gia đình vì lúc đó em mới đi làm, lương chỉ có gần 3 triệu. Em cắm đầu vào làm, ngoài giờ làm cơ quan, em miệt mài, dốc lực làm thêm những việc lao động chân tay vô cùng vất vả nhưng không mang lại thu nhập cao. Em vẫn không thể lo hết cho gia đình. Gia đình là nỗi đau lớn trong lòng em. Em bất lực chứng kiến những cơn bão trong gia đình, họ hàng, đêm nào em cũng khóc. Em như một con nhím sợ bị tổn thương và luôn xù lông trước bất cứ điều gì. Em sống tiêu cực vô cùng thầy ạ.

 

Có lẽ gặp được chồng em là điều may mắn lớn nhất trong cuộc đời em. Hơn tất cả anh ấy là người yêu thương em, hiểu và thông cảm với hoàn cảnh của em, mặc dù xung quanh anh bao nhiêu người con gái xinh đẹp tự nguyện đến nhà nấu cơm, giặt quần áo. Em không những được chồng yêu thương mà cả gia đình nhà chồng cũng yêu thương, coi em như con gái. Về nhà chồng em chẳng bao giờ thấy buồn, gia đình nhà chồng sống tình cảm, và rất quý người, coi em như con gái. Điều em hạnh phúc nữa là mẹ chồng gọi em là “cún lớn” bên cạnh cô em chồng là “cún bé”. Bố mẹ chồng chăm sóc, yêu thương, và tạo mọi điều kiện để em hoàn thành công việc của mình. Nhưng cứ về nhà đẻ em lại buồn, về nhà đẻ lại khiến em phải khóc. Đây chính là lý do lớn nhất khiến em muốn mình phải kiếm ra tiền để có thể giúp đỡ gia đình nhà đẻ.

Lúc đầu em đến với kinh doanh online là vì tiền. Nhưng từ khi học thầy, em nhận ra rất nhiều giá trị tuyệt vời khi kinh doanh. Em phát triển bản thân mình hơn, sống tích cực hơn rất nhiều. Em vui vẻ hơn, nghĩ thoáng hơn, và học được cách chấp nhận và đón nhận những điều không mong muốn đến với mình. Em thấy cuộc sống trở lên vô cùng tuyệt vời và ý nghĩa. Em vẫn luôn nỗ lực cố gắng để hoàn thiện bản thân mình mỗi ngày.

Em mong được học thầy trọn đời. Em mong được thầy giúp đỡ để em có thể hoàn thành những dự định của mình. Có thể hiện tại em chưa phải là học trò xuất sắc của thầy như các chị. Nhưng em sẽ cố gắng để trở thành học trò xuất sắc của thầy để được thầy nhắc tên thường xuyên, và được live cùng thầy nhiều hơn. Và em cũng hi vọng, có một lần nào đó, tên em, tâm thư của em, hay câu chuyện của em được may mắn xuất hiện trên một cuốn sách nào đó của thầy.

Tâm thư này em viết riêng cho Thầy. Lúc đầu em viết với mục đích kể câu chuyện truyền động lực cho mọi người để đóng góp vào sách livestream của thầy, em cũng không biết mình viết có đúng không. Chỉ đơn giản là em viết những gì em đang nghĩ.

Có thể thầy sẽ cười em. Nhưng thầy là người đàn ông thứ hai, ngoài chồng em, được em chia sẻ những tâm sự thật của mình. Bởi vì thầy là người đã làm thay đổi suy nghĩ, thay đổi hành động, thay đổi thói quen, và đã làm thay đổi cuộc đời em. Em muốn gửi lời chân thành cảm ơn và biết ơn sâu sắc đến thầy.

Em chúc thầy có thật nhiều sức khỏe, thật nhiều năng lượng và thành công hơn nữa trong sự nghiệp truyền cảm hứng và trong cuộc sống ạ!

Kính thư!

Học trò của thầy

Lan Nguyễn. FACEBOOK CÁ NHÂN: Lan Nguyễn>>

Comments ( 41 )

Leave a Reply

Your email address will not be published.

  Suk Wallin

  Very efficiently written article. It will be valuable to everyone who utilizes it, including me. Keep doing what you are doing – can’r wait to read more posts.

  http://www.oprolevorter.com/

  oprol evorter

  Regards for this post, I am a big big fan of this website would like to proceed updated.

  http://www.oprolevorter.com/

  Kelscurne

  Want To Buy Generic Viagra Pills Fedex Progesterone Online Amex Accepted Overseas Cod Knowsley generic cialis from india Does Omnaris Work Well With Amoxicillin Where To Buy Misoprostol Online

  yeezy shoes

  My spouse and i have been ecstatic that Peter could complete his inquiry from the ideas he obtained through the web page. It is now and again perplexing just to choose to be offering instructions which many others have been making money from. And we understand we have the writer to give thanks to for that. All of the explanations you’ve made, the straightforward blog menu, the relationships your site give support to create – it’s all impressive, and it’s really making our son in addition to us feel that this concept is amusing, and that is rather pressing. Many thanks for the whole lot!
  [url=http://www.shoesyeezy.us]yeezy shoes[/url]

  supreme new york

  I needed to create you the tiny remark so as to thank you very much as before for your unique techniques you’ve shown at this time. It was simply open-handed of people like you in giving publicly what some people could have marketed as an ebook to earn some bucks for their own end, particularly since you could have tried it if you decided. Those pointers as well acted like the great way to be sure that some people have the same zeal really like my very own to figure out more pertaining to this condition. I believe there are lots of more pleasant periods in the future for people who go through your blog.
  supreme new york http://www.supremeclothingstore.com

  coach purse

  Needed to compose you that tiny note to finally say thank you again for those incredible secrets you have documented in this article. It’s so shockingly generous with you to provide unreservedly what exactly numerous people might have advertised as an e book to earn some profit for themselves, mostly given that you might have tried it in case you decided. The strategies additionally worked to become good way to recognize that other people have a similar eagerness much like mine to know the truth significantly more when considering this issue. I am certain there are many more fun situations ahead for folks who browse through your blog.
  coach purse http://www.coachbags.in.net

  goyard handbags

  I’m also commenting to make you know of the extraordinary discovery my wife’s child found going through your web page. She realized plenty of pieces, which include what it is like to possess an excellent teaching style to have other individuals effortlessly thoroughly grasp certain grueling matters. You truly did more than readers’ desires. I appreciate you for churning out these warm and helpful, healthy, edifying as well as cool tips about the topic to Kate.
  goyard handbags http://www.goyardhandbags.us.org

  nike off whtie

  I have to express some thanks to the writer for bailing me out of this type of setting. Just after browsing through the the net and finding suggestions which are not productive, I thought my entire life was gone. Existing without the presence of answers to the difficulties you’ve solved all through the website is a crucial case, and ones which might have in a wrong way affected my career if I hadn’t encountered the blog. Your personal know-how and kindness in controlling almost everything was valuable. I don’t know what I would’ve done if I had not come across such a step like this. I can at this moment relish my future. Thank you so much for the impressive and results-oriented guide. I will not hesitate to suggest the blog to anybody who should get direction about this area.
  nike off whtie http://www.nikexoffwhite.com

  yeezy boost 350 v2

  Thank you a lot for providing individuals with a very breathtaking possiblity to discover important secrets from here. It can be so pleasant and packed with fun for me personally and my office friends to visit your blog at the very least three times a week to find out the new things you have got. Not to mention, I’m just always contented with the extraordinary tricks served by you. Certain 3 tips in this posting are really the best I’ve ever had.
  yeezy boost 350 v2 http://www.yeezy-boost350.uk

  supreme clothing

  My spouse and i were very fulfilled that Michael could finish off his analysis by way of the precious recommendations he came across from your own weblog. It is now and again perplexing just to be freely giving guidance that many some others could have been selling. And we also acknowledge we have you to give thanks to for this. The main illustrations you’ve made, the easy website navigation, the relationships your site help engender – it’s got most unbelievable, and it’s leading our son in addition to our family recognize that the topic is thrilling, which is extraordinarily fundamental. Thank you for the whole lot!
  supreme clothing http://www.supremesonline.com

  curry 6 shoes

  Needed to send you this little bit of note to thank you very much once again with the splendid secrets you have contributed here. It was quite extremely open-handed of people like you to provide easily exactly what many people might have supplied for an electronic book to get some cash for themselves, certainly considering that you might well have tried it if you ever decided. The inspiring ideas additionally served to be the fantastic way to comprehend most people have a similar fervor like my own to see very much more around this matter. Certainly there are lots of more pleasant opportunities in the future for individuals that discover your blog post.
  curry 6 shoes http://www.curry-6.us

  curry 4

  I actually wanted to jot down a brief note so as to say thanks to you for those superb secrets you are showing at this website. My extensive internet research has finally been rewarded with beneficial points to talk about with my great friends. I would tell you that we visitors actually are definitely blessed to exist in a perfect site with so many wonderful individuals with very helpful strategies. I feel somewhat grateful to have encountered your webpages and look forward to really more enjoyable times reading here. Thank you once more for all the details.
  curry 4 http://www.curry4shoes.us.com

  hermes birkin

  I have to get across my love for your kindness for men and women who absolutely need guidance on this one topic. Your special commitment to passing the solution up and down became amazingly interesting and has in most cases allowed employees much like me to realize their desired goals. Your amazing warm and friendly tips and hints entails so much a person like me and especially to my colleagues. With thanks; from all of us.
  hermes birkin http://www.birkinbag.us.com

  supreme hoodie

  I am just commenting to let you be aware of what a superb discovery my wife’s girl developed using your blog. She learned a wide variety of details, not to mention what it’s like to possess an ideal giving nature to have many people very easily learn selected impossible topics. You really did more than visitors’ desires. I appreciate you for coming up with the good, dependable, informative and as well as cool thoughts on the topic to Julie.
  supreme hoodie http://www.supremeclothings.us.com

  yeezy

  I’m also writing to make you understand what a useful discovery our girl developed viewing your site. She picked up too many issues, which included what it is like to possess a wonderful teaching spirit to make the rest with ease learn about chosen specialized things. You really did more than visitors’ expectations. Thanks for churning out such beneficial, safe, educational not to mention cool tips on this topic to Janet.
  yeezy http://www.yeezyshoes.co.uk

  jordan retro

  I truly wanted to type a note in order to say thanks to you for all the lovely solutions you are giving out at this website. My time-consuming internet lookup has at the end been rewarded with really good facts and strategies to write about with my relatives. I ‘d point out that most of us readers actually are truly blessed to dwell in a perfect site with so many awesome people with great tips. I feel truly privileged to have come across your website page and look forward to plenty of more excellent minutes reading here. Thank you again for everything.
  jordan retro http://www.jordan-retro.us.com

  balenciaga

  I not to mention my guys ended up studying the nice guides located on your web page while unexpectedly came up with a horrible suspicion I never expressed respect to the site owner for those tips. These boys were joyful to see them and already have certainly been using them. We appreciate you actually being considerably accommodating as well as for using these kinds of brilliant subjects millions of individuals are really eager to be aware of. Our own sincere apologies for not expressing gratitude to sooner.
  balenciaga http://www.balenciagashoes.us.com

  balenciaga

  My spouse and i felt so fulfilled that Ervin could carry out his research using the ideas he discovered from your very own web pages. It’s not at all simplistic to simply be handing out guidelines which usually some others could have been making money from. And we see we have the website owner to give thanks to because of that. The main illustrations you’ve made, the simple site navigation, the relationships you aid to promote – it is most overwhelming, and it’s aiding our son and us know that the topic is brilliant, which is tremendously indispensable. Thank you for the whole thing!
  balenciaga http://www.balenciaga.us.com

  golden goose

  I really wanted to send a simple word to thank you for all of the wonderful tactics you are giving on this site. My time consuming internet look up has finally been compensated with reputable ideas to go over with my two friends. I ‘d express that many of us site visitors actually are rather blessed to live in a notable website with very many brilliant individuals with interesting plans. I feel really privileged to have seen your entire web site and look forward to so many more fun times reading here. Thanks once again for all the details.
  golden goose http://www.goldengoose-sneakers.us

  smore traiolit

  I always was interested in this topic and still am, regards for putting up.

  http://www.smoretraiolit.com/

  supreme clothing

  I really wanted to post a quick word in order to say thanks to you for the superb ideas you are giving at this site. My extensive internet look up has now been honored with really good strategies to write about with my companions. I ‘d repeat that many of us site visitors actually are undeniably endowed to exist in a perfect place with many marvellous professionals with very beneficial guidelines. I feel somewhat happy to have come across your weblog and look forward to plenty of more fun minutes reading here. Thanks a lot once again for a lot of things.
  supreme clothing http://www.supremesonlinestore.com

  cheap jordans

  My spouse and i got lucky when Edward managed to finish off his reports through the precious recommendations he discovered from your web pages. It is now and again perplexing just to choose to be handing out solutions other people could have been making money from. Therefore we keep in mind we need you to appreciate for this. The specific explanations you have made, the straightforward web site menu, the relationships you can help instill – it’s many great, and it’s leading our son and our family do think this subject is fun, and that is tremendously serious. Many thanks for all the pieces!
  cheap jordans http://www.cheap-airjordans.us.com

 • Pingback: lowest price on viagra

 • supreme new york

  I in addition to my buddies appeared to be reading the good tricks found on your site and instantly I had an awful suspicion I had not expressed respect to the web blog owner for them. All of the guys ended up for that reason stimulated to read through them and already have truly been having fun with these things. Many thanks for truly being quite helpful and for figuring out such smart areas most people are really eager to be aware of. My sincere regret for not saying thanks to earlier.
  supreme new york http://www.supremes.us.org

  air jordan shoes

  I and also my pals appeared to be taking note of the good thoughts on the website while instantly I had a horrible feeling I never thanked you for them. All the boys were excited to read through them and have in effect in truth been having fun with them. I appreciate you for simply being simply helpful and then for having these kinds of fantastic information most people are really needing to understand about. Our honest regret for not expressing gratitude to you sooner.
  air jordan shoes http://www.michaeljordanshoes.us.com

  nike air vapormax

  I intended to post you one very little note to help say thanks a lot again regarding the striking tricks you have shown on this page. This is really tremendously open-handed with you to present openly exactly what a number of people could possibly have marketed as an e-book to earn some bucks on their own, notably considering that you might well have tried it if you ever wanted. Those solutions likewise served as the fantastic way to fully grasp other individuals have a similar zeal just like my very own to see a great deal more with regard to this problem. I am sure there are millions of more fun opportunities up front for individuals that start reading your site.
  nike air vapormax http://www.air-vapormax.com

 • Pingback: naltrzone online

 • ferragamo belt

  I precisely wished to appreciate you again. I am not sure what I would’ve done without these advice documented by you about such a question. Entirely was an absolute intimidating difficulty in my position, nevertheless noticing the very skilled avenue you resolved the issue forced me to leap for contentment. I’m just grateful for the information and even expect you know what a powerful job you’re putting in training people thru your webblog. I am sure you have never met all of us.
  ferragamo belt http://www.ferragamobelt.us.org

  russell westbrook shoes

  I have to convey my gratitude for your generosity supporting men and women that actually need help with the situation. Your very own commitment to passing the solution all through had been remarkably effective and have in most cases helped many people much like me to get to their aims. The warm and friendly instruction implies much a person like me and far more to my peers. Thank you; from all of us.
  russell westbrook shoes http://www.russellwestbrookshoes.us

 • Pingback: viagra suppliers

 • goyard

  I as well as my buddies have already been analyzing the excellent suggestions on your web page and so unexpectedly developed an awful suspicion I had not expressed respect to the blog owner for those techniques. My young men ended up certainly warmed to study all of them and have in effect undoubtedly been enjoying those things. I appreciate you for simply being well helpful and for selecting this form of superb topics most people are really needing to be informed on. My very own sincere regret for not expressing appreciation to sooner.
  goyard http://www.goyardus.com

  kobe shoes

  I actually wanted to compose a simple comment in order to appreciate you for some of the marvelous tips and hints you are writing at this website. My rather long internet investigation has at the end of the day been paid with professional facts and techniques to share with my family and friends. I ‘d claim that we readers actually are unquestionably endowed to live in a really good place with very many lovely individuals with great tactics. I feel extremely fortunate to have come across your entire webpage and look forward to so many more fun times reading here. Thank you once more for a lot of things.
  kobe shoes http://www.kobesneakers.com

  yeezy shoes

  I not to mention my pals were studying the excellent procedures found on the website and then unexpectedly I got a horrible suspicion I never expressed respect to the web blog owner for those secrets. Most of the young boys were totally warmed to read through them and have in effect clearly been using those things. Appreciate your simply being really helpful and then for going for this sort of nice tips most people are really eager to be aware of. Our sincere apologies for not expressing gratitude to you sooner.
  yeezy shoes http://www.adidasyeezys.us.com

  nike air max 270

  I enjoy you because of all your valuable effort on this site. Debby enjoys participating in investigations and it is easy to see why. My spouse and i learn all concerning the lively means you present sensible items on your web site and as well as recommend contribution from the others on this matter plus our own child is certainly studying a lot. Enjoy the remaining portion of the year. Your performing a fabulous job.
  nike air max 270 http://www.nike270.us

  jordan shoes

  My wife and i were so peaceful that Edward could deal with his investigation through the entire precious recommendations he was given in your site. It is now and again perplexing just to continually be giving freely things which usually some other people could have been trying to sell. And now we understand we have the writer to be grateful to because of that. The most important illustrations you have made, the simple web site navigation, the friendships you will aid to foster – it is mostly sensational, and it is letting our son and us reason why the theme is interesting, which is certainly rather mandatory. Many thanks for all the pieces!
  jordan shoes http://www.shoesjordan.us.com

  how long does cialis last

  What a binge of un-equivocalness and preserveness of valuable see
  concerning unannounced emotions. http://www.cialisles.com/

  details

  tr uo

 • Pingback: buy chloroquine

 • yeezy shoes

  I as well as my pals have already been analyzing the nice tactics found on your web blog and then quickly I got an awful suspicion I had not thanked the web blog owner for those tips. My boys are actually for this reason thrilled to learn all of them and now have extremely been making the most of these things. Appreciate your really being indeed considerate as well as for getting such outstanding things most people are really desirous to know about. Our honest apologies for not saying thanks to you sooner.
  yeezy shoes http://www.yeezyshoessupply.com

Call Now Button